1. Domeniu RO
 2. Verificati disponibilitatea domeniului
  ex. domeniu.ro

  Domeniu RO

  PRET  198.00LEI

  Nu necesita transport!
  Pretul contine TVA!
  visamastercard verisign partener
  Opinii
Domeniu .ro cu gazduire 12 luni Pachet BAZA inclus (in valoare de 108 lei), pret cu TVA inclus si deductibil

Avantaje: inregistrare automata, plata in 72 ore, gazduire gratuita 12 luni

Afacerea sau siteul dumneavoastra au nevoie neaparata de un domeniu.
Pentru moment la achizitionarea unui domeniu.ro nu se platesc redevente lunare sau anuale, domeniul fiind al beneficiarului "pe viata".
".ro" este extensia alocata siteurilor din Romania.
Pentru a cumpara un domeniu cu extensia .ro este necesar sa verificati disponibilitatea acestuia. Acest lucru se face introducand in casuta de mai sus numele dorit precum si extensia ".ro".
Exemplu: siteuriweb.ro - va returna mesajul: Domeniul siteuriweb.ro este inregistrat.

Inscrierea domeniului se va face automat in numele dumneavoastra. DNS-urile (adresele unde va fi gazduit domeniul) vor fi setate automat ns3.siteuriweb.ro respectiv ns4.siteuriweb.ro .
Domeniul achizitionat va fi inregistrat instantaneu. Dupa inregistrare aveti 72 ore la dispozitie sa achitati contravaloarea acestuia.
Dupa verificarea comenzii veti primi un email continand datele dumneavoastra de logare si administrare a domeniului in interfata CPanel. (nota: verificarea comenzii se face in maxim 12 ore. In tot acest timp domeniul dumneavoastra este inregistrat).
Atentie: Propagarea domeniului pe internet poate dura pana la 7 zile. Este posibil ca dupa inregistrare sa nu puteti vizualiza domeniul in acest timp.
Puteti verifica inregistrarea corecta a domeniului pe pagina INSTITUTULui NAŢIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN INFORMATICĂ