1. Instalare modul Plati cu Cardul
 2. Instalare modul Plati cu Cardul

  PRET  890.00LEI

  Nu necesita transport!
  Pretul contine TVA!
  visamastercard verisign partener
  Opinii
Magazinul dumneavoastra poate incasa contravaloarea in bani a produselor comercializate prin mai multe metode: plata la livrarea produselor, plata prin transfer bancar si plata cu cardul bancar. Metoda din urma este cea mai convenabila atat pentru cumparator cat si pentru vanatori.

Plata prin intermediul cardului bancar se face prin intermediul unor societati specializate, pe servere securizate, autorizate de catre banci si realizatorii cardurilor (visa si mastercard).

In momentul alegerii, de catre un client , a metodei de plata cu cardul bancar, modulul redirectioneaza clientul catre procesatorul de carduri. Acesta (procesatorul de carduri) incaseaza suma in numele dumneavoastra. Dupa aprobarea tranzactiei (atat de catre procesator cat si de dumneavoastra) procesatorul de card transfera banii in contul dumneavoastra.

Exista mai multi procesatori de carduri in Romania, siteuriweb agreand doar doi: mobilpay si plationline.

Instalarea modulului presupune acordarea suportului pentru alegerea procesatorului de plati, suport in incheierea contractului cu procesatorul, implementarea in magazin a procedurilor si a siglelor, teste de functionare.